Zpět na přehled

Pronájem bytu 2kk s balkonem - ulice Mlýnská v Kolíně

Evidenční číslo: 0280
Adresa: Mlýnská, Kolín V, Kolín
Cena: 17 500Kč/měs
17 500Kč/měs

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO
Rádi Vám nabízíme možnost pronájmu v pěkném, příjemném bytě 2 + kk (55m2) s balkonem, v atraktivní části Kolína V - ul. Mlýnská, v Kolíně. Toto místo je bez nadsázky ideálním domovem po všech stránkách. Zálabí je část Kolína, která nabízí klid ve spojení s přírodou a zároveň užijete veškeré vymoženosti města v docházkové vzdálenosti. Záleží pouze na Vaší momentální náladě, kterým směrem se vydáte od hlavních dveří svého nového zázemí.

Byt je situován ve 4. nadzemním podlaží jednoho z nověji postavených moderních panelových domů s výtahem. Dispozice bytu 2 + kk je velmi praktická a nejvyhledávanější. Byt má oddělenou toaletu od koupelny. V předsíni je vchod také do komory (šatny), díky které je v bytě dostatek úložného prostoru pro odkládání věcí. Na balkon je vstup jak z obývací místnosti tak z ložnice. Balkon je situován na jižní stranu s výhledem na řeku Labe. V bytě je manželská postel a stolek.

Do samého centra města dojdete vycházkovou chůzí za 5 minut, kdy přejdete most spojující Zálabí a náměstí. Zde je nejen plno restaurací, kaváren, cukráren, obchůdků, ale též každodenní farmářské trhy. Právě zde probíhají společenské akce pro děti i dospělé, můžete navštívit kostely, historické památky, muzeum, park, Společenský kulturní dům a najdete spoustu dalších možností pro využití volného času bez ohledu na věk. Ani na Zálabské části nechybí možnost společensky posedět s přáteli v restauraci, kavárně nebo cukrárně přímo u domu (v podstatě můžete jít v bačkorách) nebo nakoupit luxusní produkty z mléčné farmy. Navíc nedaleká část Borky nabízí skvělý relax v lese, sportoviště, tenisové kurty, atletický areál pro nové talenty. Na této adrese je nejbližší možnost jít na poklidnou procházku podél řeky Labe, která Vás dovede na kolínský Ostrov. Zálabí má spoustu zákoutí, skály, vyhlídkovou věž zvanou Práchovna... prostě klid a luxus města zároveň.

Pohodlné neplacené parkoviště opět před domem, ačkoli auto v podstatě nepotřebujete. Vlakové stanice jsou opět v docházkové vzdálenosti (Kolín Zálabí, Zastávka i Hlavní vlakové i autobusové nádraží), městská autobusová doprava také blízko a navíc v současné době MHD je zcela zdarma.

Kolín nabízí velmi mnoho pracovních příležitostí, školky, školy (na Zálabí jazyková ZŠ, přes most matematická, sportovní ZŠ a další)

Celkové měsíční náklady činí 17 500 Kč (nájemné + služby) + energie. Je požadována kauce ve výši 17 500 Kč + provize RK 17 500 Kč, platba předem.

V případě zájmu o bližší informace nebo sjednání prohlídky, nás prosím kontaktujte.

Základní údaje

Evidenční číslo0280
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cena17 500
MěnaKč/měs
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMlýnská, Kolín V, Kolín
AdresaKolín, Kolín V
GPS latitude50.03157631
GPS longitude15.2072617

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyPanelová
Dopravní spojeníAutobus, MHD, Silnice, Vlak
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Plochy

Obytná55 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP7

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Miluše Trojanová

Miluše Trojanová

+420 731947172