Zpět na přehled

Prodej stavebního pozemku 835 m2, Toušice

Evidenční číslo: 0034
Adresa: Toušice, Kolín
Cena: 2 985 400Kč
2 985 400Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení o celkové ploše 835m s vynikajícím potenciálem pro investici. Pozemek se prodává včetně stavebního povolení na rodinný dům typu bungalov o dvou bytových jednotkách.
Nachází se v klidné části obce Toušice v okrese Kolín. Tento pozemek nabízí mnoho výhod, které přitahují investory. Jednou z hlavních výhod je jeho vynikající poloha, která umožňuje snadný přístup ke všem hlavním městům a obcím v okolí. Díky bezbariérovému přístupu je toto místo ideální pro výstavbu rodinného domu nebo bytového domu.

Další výhodou je možnost pronájmu. Díky blízkosti města Kolín a jeho průmyslové zóně je zde velký potenciál pro pronájem nemovitosti. Můžete využít tuto pozemkem pro výstavbu průmyslového objektu nebo kancelářské budovy.

Tento pozemek je již připojen k dálkovému vodovodu a kanalizaci, což znamená, že budoucí majitel nemusí řešit žádné další náklady na infrastrukturu. Elektřina je k dispozici v 230 V i 380 V, což umožňuje výstavbu jakéhokoliv typu budovy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost je připravena na investici a nabízí nekonečné možnosti pro budoucí majitele.

Základní údaje

Evidenční číslo0034
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena2 985 400
Měna
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaToušice, Kolín
AdresaToušice
GPS latitude49.98776147
GPS longitude15.00270266

Vlastnosti, volby

Umístění v obciPolosamota
VodaDálkový vodovod
OdpadJímka, Veřejná kanalizace
Elektro230V

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Roman Kotek