Zpět na přehled

Prodej novostavby 4+kk, Lošany

Evidenční číslo: 0320
Typ: Řadový
Adresa: Lošany, Kolín
Cena: 7 599 852Kč
7 599 852Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem novostavby v obci Lošany, která se nachází pouhých 5 minut od Kolína. Tento projekt byl pečlivě navržen s cílem harmonicky propojit moderní bydlení s jedinečností místa, které je obklopeno klidnou přírodou a bohatou historií. Prostorné řadové domy v oblíbené dispozici 4+kk jsou ideální pro rodiny s dětmi nebo mladé páry, které hledají komfortní a energeticky úsporné bydlení.

Domy jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, včetně tepelných čerpadel, fotovoltaických panelů a solárního ohřevu vody, což výrazně snižuje energetickou náročnost a provozní náklady. Každý dům má vlastní vchod, nezávislé vytápění, soukromou zahradu s terasou a pergolou, a zároveň využívá výhod inteligentního designu řadových domů, který nabízí dostatek soukromí, sdílené parkovací prostory a vstupní bránu. Sousedící zdi navíc přispívají k minimalizaci tepelných ztrát.

V ceně domu je zahrnuta kompletní vybavenost sanitou značek SAT a SIKO, bateriemi GROHE a keramickými obklady SINTESI. Povrchy a dveře jsou již dokončeny, takže si můžete užívat bezúdržbového bydlení od prvního dne. Naše novostavby nabízejí výjimečný poměr ceny a kvality, což z nich činí skvělou investici do Vaší budoucnosti.

Pokud hledáte moderní a pohodlné bydlení v krásné lokalitě s rychlou dostupností do Kolína, jsou tyto domy v Lošanech tou pravou volbou. Nechte se oslovit kombinací moderního stylu a historického kouzla tohoto místa. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Evidenční číslo0320
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cena7 599 852
Měna
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLošany, Kolín
AdresaLošany
GPS latitude49.99816346
GPS longitude15.12466616

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
OdpadJímka, Septik

Plochy

Užitná106 m2
Podlahová106 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Roman Kotek