Zpět na přehled

Prodej jedinečného pozemku na samotě

Evidenční číslo: 0307
Adresa: Nové Dvory u Kutné Hory, Nové Dvory, Kutná Hora
Cena: 3 500 000Kč
3 500 000Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek o velikosti 2 555 m, nacházející se v klidné lokalitě za obcí Nové Dvory u Kutné Hory, nedaleko zámku Kačina. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají možnost propojit své bydlení s podnikáním v jednom místě.

Pozemek je osázen okrasnými a ovocnými stromy, což poskytuje příjemnou atmosféru pro relaxaci a odpočinek. Součástí je také dřevěná zateplená chatička a dva kamenné sklepy s klenbou, které lze využít nejen pro osobní potřeby, ale i pro podnikatelské účely, jako jsou skladové prostory, dílna či malý provoz.

Pozemek je oplocen a přístupný přes posuvná vrata, což zajišťuje soukromí a bezpečí. Infrastruktura zahrnuje elektrickou přípojku a kamennou studnu, což výrazně usnadňuje zahájení jakéhokoliv podnikatelského záměru. Díky existujícímu číslo popisnému je zde také možnost rozšíření nebo výstavby nového objektu.

Pozemek se nachází v klidné přírodní lokalitě, ale zároveň nabízí výbornou dostupnost přístup je zajištěn po asfaltové silnici, a do blízké obce Nové Dvory či Kutné Hory je to jen pár minut.

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout z ruchu města, užívat si klidné bydlení a zároveň mít prostor pro vlastní podnikání. Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaše dotazy.

Základní údaje

Evidenční číslo0307
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena3 500 000
Měna
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNové Dvory u Kutné Hory, Nové Dvory, Kutná Hora
AdresaNové Dvory, Nové Dvory u Kutné Hory
GPS latitude49.97176216
GPS longitude15.31978976

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSamota
Dopravní spojeníSilnice
KomunikaceAsfaltová
Elektro230V

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Světluše Brandejská

Světluše Brandejská

+420 774477166