Zpět na přehled

Komerční prostory s bydlením

Evidenční číslo: 0294
Typ: Řadový
Adresa: Legerovo nám., Ohrada, Nová Ves I, Kolín
Cena: 6 990 000Kč
6 990 000Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme na prodej jedinečný komerční objekt v Nové Vsi - Ohrada. Tento multifunkční prostor, dříve sloužící jako restaurace, nabízí nespočet možností využití. V podkroví se nachází klimatizovaný byt 3+kk se samostatnou zahrádkou, což poskytuje komfortní a oddělené bydlení.

Po rekonstrukci lze objekt přeměnit na rodinný dům s komerčními prostory. Přízemí domu zahrnuje restauraci s barem, taneční sál, kuchyňské a skladovací prostory a další zázemí. Dům je částečně podsklepený a před restaurací je možnost venkovního posezení na zahrádce. Vchod do bytu je oddělen od vstupu do restaurace, což zajišťuje maximální soukromí.

Voda je zajištěna kopanou studnou a odvod odpadu je řešen kanalizací. Vytápění komerčních prostor je zajištěno kotlem na tuhá paliva, zatímco byt je vytápěn elektrickým kotlem.

Nemovitost nabízí široké spektrum využití, ať už jako restaurace s bydlením, výrobní prostory nebo jiné komerční účely. Nachází se přímo na návsi, což zajišťuje vysokou viditelnost a dostupnost.

Veškerá občanská vybavenost je dostupná v Kolíně, který je vzdálen jen 5 minut jízdy autem. Hlavní tah z Kolína na dálnici D 11 vede přes okraj vesnice a nájezd na dálnici je vzdálen cca 10 minut jízdy (směr Praha - Hradec Králové).

Doporučujeme osobní prohlídku této nemovitosti. Financování Vám rádi pomůžeme zajistit. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Evidenční číslo0294
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cena6 990 000
Měna
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLegerovo nám., Ohrada, Nová Ves I, Kolín
AdresaNová Ves I, Ohrada
GPS latitude50.04766655
GPS longitude15.15879395

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovySmíšená
Typ budovyŘadový
VybaveníZahrada
Možnosti topeníLokální elektrické, Lokální tuhá paliva
OdpadVeřejná kanalizace
Elektro400V

Plochy

Obytná470 m2
Zahrada323 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Iveta Štědrá